Isabella solsejl

Det er dejligt, når solen skinner, men sidder du på din campingferie i bagende sol, så kan der være brug for at trække ind i skyggen. Du har campingvognen med, men vil ikke sidde derinde, for når vejret er godt, vil du gerne tilbringe dagen udenfor.
I denne situation er et solsejl særligt smart. Solsejlet kan nemlig sættes på din campingvogn eller dit fortelt, så du får skygge til de ekstra varme dage. Et solsejl kan også fungere som en overdækket ”terrasse” ude foran din campingvogn. Solsejlet er ikke kun nyttig til de varme dage, det fungerer også godt som dække, når det regner.

Isabella solsejl til din campingvogn

Hos Østjydsk Caravan forhandler vi flere forskellige solsejl, som kommer i forskellige størrelser - så der er helt sikkert et, som matcher din campingvogn. Prøv blandt andet Isabellas solsejl til campingvogne, da disse er af særligt høj kvalitet og ligeledes lette at stille op og pakke ned igen.
Vi forhandler Isabellas solsejl her hos Østjydsk Caravan, da der her er fokus på kvalitet, funktionalitet samt holdbarhed. Isabellas produkter er nemme at håndtere, så det er perfekt for dig, som er på camping, og som har brug for en hurtig opsætning, så du kan komme i gang med at nyde ferien. 

 
Eller ring 87 93 42 00