Hobby Prestige

Hvis du er på udkig efter en ny campingvogn i den større ende af skalaen, bør du kigge efter en Hobby Prestige campingvogn. Her hos Østjydsk Caravan er vi glade for at kunne tilbyde en masse forskellige Hobby campingvogne. Hobby har lavet campingvogne af højeste kvalitet i mere end 50 år, og derfor er de også førende på markedet.
Hobby Prestige er deres store vogne, hvor der er plads til mange flere mennesker og dermed plads til at danne flere oplevelser og minder sammen. Her hos os finder du blandt andet Hobby Prestige vogne på op til 2200 kg i totalvægt.

Hobby Prestige 560 og 495

Der findes altid flere forskellige vogne under de forskellige typer hos Hobby. Hobby Prestige 560 er en god mellemstørrelsesvogn inden for Prestige-serien, hvor der er plads til fire sovepladser. Det er en vogn, hvor der er god plads, og hvor du uden tvivl kan mærke den luksus, der ligger bag.
Deres Hobby Prestige 495 er den mindste model inden for Prestige, men der er stadig plads til fire sovende voksne. Her hos os finder du både nye og brugte campingvogne fra Hobby Prestige, så du kan finde den, der passer bedst til dig.
 
Eller ring 87 93 42 00