Hobby Excellent

Når du står og skal til at vælge din nye campingvogn, er der ikke nogen tvivl om, at Hobby er et af de mest populære mærker. I mere end 50 år har de nu fremstillet campingvogne af højeste kvalitet, der holder igen og igen, og som kan haves med overalt.
Hobby Excellent er en serie af forskellige campingvogne, hvor der er kælet ekstra meget for detaljerne. Der er tale om nogle vogne, der har en god mellemstørrelse, og som er nemme at komme rundt med, samtidig med at de er rummelige hver især.

Hobby Excellent 560 og 495

Der findes forskellige modeller af Hobby Excellent campingvogne, og her hos os finder du både Hobby Excellent 495 og Hobby Excellent 500 plus flere forskellige typer af Hobby Excellent.
Du har mulighed for her hos os både at finde nye og brugte Hobby Excellent campingvogne, og disse to modeller er nogle af de mest populære med god grund. Du finder dem i forskellige prisklasser her hos os, og selvom du vælger en brugt model fra en tidligere årgang, får du stadig en vogn i høj kvalitet, der nemt kan være den perfekte campingvogn i mange år frem.
 
Eller ring 87 93 42 00