Hobby De Luxe

Hvis du er på udkig efter en god campingvogn, der kommer til at holde i mange år, er Hobby De Luxe et af de mest anerkendte mærker på markedet – derfor også et af dem, vi her hos Østjydsk Caravan er stolte over at kunne udbyde særligt mange modeller fra.
Hobby De Luxe er en model af campingvogne fra hobby, der leverer masser af komfort og god plads i forskellige vægtklasser. Her hos os finder du et udvalg af Hobby De Luxe vogne i forskellige størrelser, så du kan finde den campingvogn, der passer bedst til dig og din familie.

Hobby De Luxe 495

En af de mest populære modeller af Hobby De Luxe vogne er modellen Hobby De Luxe 495, der netop er Hobbys kampagnevogn til det danske marked. Derfor er det også en model, man ser meget til herhjemme. Vognen består af 1800 kg aksel og er dejlig rummelig med godt køkken og god soveplads.
Her hos os har vi hele tiden nye modeller af Hobby De Luxe 495 på lager til gode priser. Dette er en vogn, vi virkelig kan stå inde for, og som vi ved vil komme til at gøre dine campingture langt mere behagelige end før.
 
Eller ring 87 93 42 00