Fendt Bianco

Fendt er et af de mærker af campingvogne, vi har flest af her hos Østjydsk Caravan. Og det er der en god grund til. Fendt har produceret kvalitetsvogne i mere end 40 år, og samtidig formår de at lave designet så tidløst, at selv de ældre vogne stadig holder sig moderne og anvendelige i dag.
Fendt Bianco er en af deres mindre modeller, der dækker over en masse flotte campingvogne i forskellig størrelse og med en totalvægt på mellem 1300 og 1700 kg.

Fendt Bianco campingvogne til gode priser

Her hos os tilbyder vi som sagt et stort udvalg af Fendt campingvogne, og mange af dem er Fendt Bianco modeller, der kommer til at være en god campingvogn for de fleste. Du får nogle rummelige vogne, der kommer til at holde godt, og du kan finde dem i den totalvægt, du ønsker.
Samtidig kan du her hos os både finde brugte og helt nye campingvogne – også i Fendt Bianco modeller. Det gør det nemmere for dig at kunne vælge den perfekte vogn til dine behov. Samtidig tillader det dig også at kunne vælge mellem forskellige prisklaser, så din nye Fendt Bianco campingvogn kommer til at passe bedst muligt til dit budget.
 
Eller ring 87 93 42 00