Campingvogn 2020

Uanset om du er erfaren campist, eller du nu har besluttet dig for at kaste dig ud i eventyret, så er du kommet til det rette sted. Her hos Østjydsk Caravan finder du både nye og brugte campingvogne og tilbehør hertil, så du kan få den ultimative campingferie.
Vi har et bredt udvalg af campingvogne fra 2020, så du har rig mulighed for at få den nyeste model. Hver campingvogn har sin specifikke force, og du kan læse mere om hver enkel vogn og mærke her på vores hjemmeside. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, så du kan stille spørgsmål og høre mere om vores udvalg af vogne og tilbehør.

Køb din nye campingvogn hos Østjydsk Caravan

Her hos Østjydsk Caravan forhandler vi både nye og brugte vogne. Du finder de særligt populære campingvogne fra Fendt og Hobby, som begge er tyske brands, hvor kvaliteten er i højsædet. I deres vogne bliver der kræset for kvaliteten og detaljerne fra vognes inderste til det yderste. Vores helt nye campingvogne fra 2020 er moderne indrettet, så alt du skal gøre er at finde den, du synes bedst om – en af disse vogne kan danne rammerne for dine ferieminder og være med til at skabe hyggelige stunder.

 
Eller ring 87 93 42 00