Fendt Campingvogne fra 2019

Søger du en ny campingvogn, hvor kvaliteten er i top, så er Fendt lige det, du søger. En Fendt campingvogn holder i mange år, da den både er smart og moderne, men samtidig produceret i slidstærke materialer – fra inderst til yderst. Hos Østjydsk Caravan er det blandt andet muligt at købe Fendt campingvogne af årgangen 2019.
Østjydsk Caravan tilbyder mange forskellige modeller af campingvogne – både helt nye og brugte vogne. Fendts campingvogne er tysk produceret og er særligt populære, fordi der sættes stor fokus på vognenes detaljer. Hos Østjydsk Caravan har vi nye campingvogne fra 2019 og 2020, men vi forhandler også brugte vogne – vi har med andre ord vogne til ethvert behov.

Campingvogne fra Fendt og Hobby hos Østjydsk Caravan

De særligt populære mærker inden for campingvogne er Fendt og Hobby – begge tyske brands, som selvfølgelig er at finde her hos Østjydsk Caravan. Du kan tage et kig i vores udvalg af nye Fendt og Hobby campingvogne fra 2019 og 2020 – her kan du læse mere om hver enkelt vogns opbygning og detaljer.
Uanset om du har erfaring med camping, eller er helt grøn på oplevelsen, så vil vi hos Østjydsk Caravan glædeligt hjælpe dig med at finde din nye campingvogn.
 
Eller ring 87 93 42 00