Campingvogne 1500 kg

Når du er på jagt efter en ny og god campingvogn i en fornuftig størrelse, er du kommet til det rette sted. Her hos Østjydsk Caravan kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte campingvogn til dig. Hvis du leder efter en campingvogn, der er nem at komme rundt med, men som stadig er rummelig og behagelig, kan vi anbefale vores campingvogne på 1500 kg i totalvægt.
Denne type campingvogn giver dig plads til det meste, og den er samtidig nem at komme rundt med i diverse byer og på mindre veje.

Campingvogne på 1500 kg fra de største mærker

Her hos os finder du altid kvalitets campingvogne fra de førende mærker på markedet, og vogne som vi personligt har sagt god for efter mange år i branchen og dermed stort kendskab. Når du leder efter en campingvogn på 1500 kg i totalvægt, kan du her finde vogne fra gode mærker som Fendt, Adria og Hobby De Lux.
Uanset om du leder efter en ny eller brugt campingvogn med en totalvægt på 1500 kg, kan du her hos os se et stort udvalg. Vi tilbyder altid gode priser og kyndig rådgivning, inden du vælger en af vores campingvogne på 1500 kg.
 
Eller ring 87 93 42 00