Campingvogne
Nye Brugte

Velkommen til din Camping Center Jylland

Hos Østjydsk Caravan betyder kunderne alt. Derfor vil vi gerne give dig en god og tryg oplevelse, når du skal købe din campingvogn.

Vi har mange års erfaring i branchen og sælger både nye og brugte campingvogne af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Vi har også et stort udvalg af ekstraudstyr og tilbehør lige fra fortelte til solsejl og markiser.

Derudover har vi også eget værksted, hvor vi kan servicere din campingvogn og gøre den klar til syn. På samme måde kan vi stå inde for alle vores brugte campingvogne, som vi selv har klargjort før salg. Vores værksted kan også foretage eftersyn og gængse reparationer, så du altid kan komme til os, hvis der er noget, der skal ordnes på din campingvogn.

Vi har altid et stort udvalg af både nye og brugte campingvogne stående, som du kan komme forbi og kigge nærmere på. Vi kan også tage din gamle campingvogn i bytte i forbindelse med et salg.
 

Camping Center Århus

Med beliggenhed i det østjyske tæt ved Aarhus er vi Østjyllands førende forhandler af nye campingvogne fra primært Fendt og Hobby. Samt et større udvalg af brugte campingvogne fra flere forskellige mærker.

Med vores erfaring i branchen står vi klar med råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige campingvogn, hvad enten du er førstegangskøber eller erfaren campist. Vi har altid god tid, og vi sætter os ind i dine ønsker og behov – og så er det næsten med garanti, at vi har en campingvogn, der passer til dig. Hvis ikke, kan vi skaffe en.

Kig ind forbi, hvis du vil se nærmere på nogle af de nyeste modeller fra 2020 fra Fendt og Hobby, eller hvis du bare ønsker en snak om, hvilken campingvogn du skal vælge. Vi giver kaffe og hjemmebagte småkager.

Vi ses i butikken.
Mange hilsner fra

Tonny Chef og Betina Boss

Ugens tilbud

Video

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.
Eller ring 87 93 42 00